Savukkeet ja viinit myyvät edelleen!

Altria(MO) on yksi osinkosalkkumme runkopilareista. Ensi vuonna 200 vuotta täyttävä yhtiö on maksanut joka vuosi korottuvaa osinkoa jo 52 vuoden ajan.

Altria löysi tiensä osakesalkkuumme ensimmäisen kerran vuonna 2014. Yhtiö on erityisesti eläkeläissijoittajien suosiossa mahtavan osinkonsa ansiosta. Tupakkateollisuus kamppailee maailmanlaajuisesti saman ongelman kanssa. Ihmisten tupakointi vähenee erityisesti länsimaisissa sivistysvaltioissa. Tämä ei kuitenkaan koske ainakaan vielä koko maailmaa. Lisäksi tupakkateollisuus on alkanut kehittää voimakkaasti erilaisia vaihtoehtotuotteita tupakalle. Itse asiassa Altrian businekseen kuuluu myös enenevissä määrin viinit ja shamppanjat. En usko, että next generation luopuu nautintoaineiden käytöstä kokonaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *