Sijoittaminen pörssissä on vihdoin nostanut suosiotaan myös Suomessa. Aikaisemmin kalliit lisäpalvelut olivat vain rikkaita varten, mutta nykyään kaikenkokoisilla salkuilla operoiville on tarjolla erinomaiset sijoituspalvelut. Aloittaville sijoittajille suositellaan usein säännöllistä osta ja unohda tyylistä salkun rakentamista. Tämä onkin erinomainen vaihtoehto, jos haluat päästä helpolla enempää sijoituskohteisiin perehtymättä. Indeksirahastoihin sijoittaminen on kustannuksiltaan hyvin edullista ja samalla salkkuun tulee valtava hajautus automaattisesti.

InvestingWorld lähtee sijoitusstrategiassaan siitä, että pyritään olemaan askeleen edellä markkinoita. Strategian pohjana on pitkä salkku ja jokainen osto arvioidaan vähintään viiden vuoden perspektiivillä. Pääpaino mallisalkussamme on jenkkien sijoitusmarkkinoilla. Luotettavat osinkoja maksavat arvoyhtiöt ovat salkun runko. Näin tehden pyritään säännölliseen passiiviseen tuloon, vaikka pörsseissä olisi myrskyisääkin. Pörssien korjausliikkeiden aikana keskitytään erityisesti “tankkaamaan” salkkuun edullisia luottoyhtiöitä.

Aloittelevalle sijoittajalle työkalujen valinta on todella tärkeää. Varsinkin osakepoimintaa harjoittavien kannattaa minimoida kauppakulut. Tervetuloa mukaan!